Werkwijze


Mijn houtsnijwerk maak ik op intuïtieve wijze.

Wanneer ik aan een voorwerp wil beginnen houd ik het hout vast en vraag de kosmos, de natuurwezens, het bewustzijn God of wie of wat dan ook op dat moment in mij opkomt, mij te laten weten wat ik in het hout naar buiten mag brengen. Wanneer ik een gevoel of beeld heb, meestal maar een stukje van het voorwerp, dan weet ik met welke guts of mes ik kan beginnen met snijden. Naarmate het werk vordert gaat de rest vanzelf. Het kan zijn dat het beeld onder het snijden verandert, het vormt zich! Wanneer ik klaar ben met het voorwerp is het resultaat voor mij elke keer weer een bijzondere verrassing.

De bron waarmee ik in verbinding ben tijdens het voelen en snijden is de bron Liefde.
Alleen van daaruit mag en kan ik creëren!

Terwijl ik aan het voorwerp werk wordt het in samenwerking tussen mij en Liefde gevuld en omhuld met liefde. Het voorwerp is altijd in verbinding met de bron Liefde. Deze verbinding zal er voor zorgen dat het altijd zal geven waar de persoon bewust of onbewust behoefte aan heeft. Zo kan het voorwerp onder andere ondersteuning bieden bij:

* een genezingsproces
* innerlijke bewustwording
* het vinden van antwoorden op levensvragen
* het door hakken van knopen.

De liefdevolle ondersteuning zal altijd in balans zijn met wat op dat moment past en goed is voor de betreffende persoon.

Op deze wijze snijd ik verschillende voorwerpen.

Energetische staf om bijvoorbeeld mee te wandelen, jezelf of andere mensen te helpen helen, mee te nemen op een pelgrimstocht of te gebruiken bij rituelen.

Bezield hout is een klein formaat staf om in de hand te houden, zoals bijvoorbeeld een praatstok.

Magisch hout is gemaakt van een dunnere tak. Je zou het een toverstokje kunnen noemen, in het Engels een wand. Ook dit kan gebruikt worden om jezelf of andere mensen te helpen helen of bij rituelen.

Krachtbron is een voorwerp in handformaat om bij je te dragen in je hand of bijvoorbeeld broekzak.

Draagbare krachtbron om bijvoorbeeld aan een koord bij je te dragen.

Pendels zijn een verlengstuk van je intuïtie.

Opdracht Bovengenoemde voorwerpen maak ik ook op aanvraag. Ook kun je een opdracht geven naar je eigen wens, zoals bijvoorbeeld een haarpen, runen, wierookbakje, een kamerstuk. Vertel mij wat je wenst, dan zal ik voelen of ik het voor je kan en mag maken.

Je kunt bij een voorwerp je voorkeur in formaat aan mij doorgeven, aangezien ik intuïtief werk heb je echter geen invloed op de keuze van de houtsoort of hoe het gaat worden.

Het voorwerp zal altijd gesneden worden uit het hout dat bij jou past.

***

Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier of via 06 – 38313604 / clen@crannart.nl.